Servicii funerare de pompe funebre in Bucuresti Sector 1.2.3.4.5.6

cu program NON STOP la telefon 0785.165.165


In caz de urgenta ne puteti contacta telefonic la numarul afisat si in cel mai scut timp vom deplasa echipa operativa la dumneavoastra. Beneficiati de consultant NON STOP

Consultanta predeces un serviciu nou ce vine in sprijinul familiilor care se asteapta ca o ruda, prieten, cunostinta sa treaca in nefiinta intr-un viitor apropiat si nu doreste ca in acele momente sa ia decizii organizatorice, ci sa-si conduca apropiatul pe ultimul drum asa cum se cuvine, cu garantia ca totul va decurge perfect dupa cum s-a prestabilit.

Beneficiati de consultanta predeces gratuit si punem la dispozitie aces serviciu funerar oferit la orice ora din zi sau noapte tuturor celor care vor sa fie informati si doresc sa anticipeze costuri, proceduri sau alte detalii esentiale, care pot fi ignorate in momente dificile.

Ne putem deplasa gratuit la domiciliul sau in locul indicat de dumneavostra pentru a va acorda sprijin, atat din punct de vedere organizatoric, cat si moral. Informatiile oferite de agentul nostru sunt clare si edificatoare cu referire la procedurile unei inmormantari sau incinerari si despre cum sa treceti peste aceste momente mai usor.