Servicii Funerare Bucuresti Sector 1.2.3.4.5.6 & Pompe Funebre Non Stop


In caz de urgenta puteti contacta Agentia Funerara Argo telefonic la numarul afisat si in cel mai scut timp vom deplasa echipa operativa la locul unde a survenit decesul.

Consultanta predeces este serviciu special gandit pentru a veni in sprijinul familiilor care se asteapta ca o ruda, prieten, cunostinta sa treaca in nefiinta intr-un viitor apropiat si nu doreste ca in acele momente sa ia decizii organizatorice, ci sa-si conduca apropiatul pe ultimul drum asa cum se cuvine, cu garantia ca totul va decurge perfect dupa cum a fost prestabilit.

Beneficiati de consiliere predeces gratuit si punem la dispozitie acest serviciu funerar oferit la orice ora din zi sau noapte tuturor celor care vor sa fie informati si doresc sa anticipeze costuri, proceduri sau alte detalii esentiale.

Ne putem deplasa gratuit la domiciliul sau in locul indicat de dumneavostra pentru a va acorda sprijin, atat din punct de vedere organizatoric, cat si moral. Informatiile oferite de agentul nostru sunt clare si edificatoare cu referire la procedurile unei inmormantari sau incinerari si despre cum sa treceti peste aceste momente mult mai usor.

Agentia Funerara Argo
Strada Ivo Andric, Nr 6, Sector 3, Bucuresti
0785.165.165