Repatriere Decedati | Transport Funerare International

NON STOP: 0785.165.165

Oferim servicii de repatriere decedati in Romania si transport funerar international din Europa, tari precum: Anglia, Franta, Germania, Spania, Italia, Austria, Suedia, Norvegia, Belgia, Danemarca, Elvetia, Scotia, Regatul Unit, Marea Britanie, Olanda, Portugalia, Monaco, Irlanda, Islanda , Grecia, Finlanda, Albania, Andora, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Estonia, Finlanda, Georgia, Kazahstan, Lituania, Letonia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Muntenegru, Țările de Jos, Polonia, Macedonia, Moldova, Rusia, Serbia, San Marino, Slovenia, Slovacia, Tara Galilor, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican. Expatriere decedati in USA, Canada, America de Sud, Asia, Africa, Orientul mijlociu.


Repatriere cu avionul

Repatriere pe calea aeriana presupune preluarea persoanei decedate de la domiciliu, azil, morga, spital, imbalsamarea acestuia, apoi depunerea intr-un sicriu destinat repatrierei din zinc adecvat pentru transportul international. Pentru transportul pe cale aeriana este necesara rezervarea zborului pentru transportul aerian precum si pentru transportul la aeroportul apropiat.

Compania noastra va contacta autoritatile abilitate in vederea obtinerii tuturor documentelor precum avize si certificate care sunt necesare pentru efectuarea transportului international funerar pe cale aeriana.

Suntem o companie cu experienta mare in serviciile de repatriere decedati, lucram in colaborare cu companii aeriene in vederea serviciilor de repatriere pe calea aerului si institutii guvernamentale, ambasadele, consulatele astfel incat sa putem furniza servicii de repatriere decedati rapide si de calitate, indiferent de destinatie. Procedurile se vor efectua conform normelor legislative din tara in care a survenit decesul, in conditii optime atat din punct de vedere legal cat si igienic.


Transport funerare international

Transportul funerar international se face din orice tara pana in Romania indiferent de destinatie si doar respectand conditiile prevazute de legislatia tarii in care a avut loc decesul persoanei respective si in conformitate cu regulile internationale in vigoare.

Compania noastra va ofera serviciul de transportul funerar international atat pe cale terestra cat si aeriana oferind si toate informatiile legate de pasii care trebuie facuti.

Repatrierea cu ajutorul transportului funerare rutier (terestru). Parcul nostru auto este compus din vehicule omologate conform prevederilor in vigoare, fiind dotate cu sisteme speciale de control al temperaturii care au posibilitatea de a conserva trupul defunctului(ei) pana la destinatie. Cea mai importanta particularitate a acestui tip de serviciu este ca se poate efectua de la adresa la adresa, din localitatea din tara in care s-a produs decesul direct la adresa din tara de destinatie. Acest tip de repatriere genereaza costuri mult mai mici decat cea pe cale aeriana, este destul de rapid si presupune un numar mai mic de documente ce trebuie intocmite.


Repatriere in baza asigurarii

Cand survine decesul in strainatate, acesta devine o mare problem de care cetatenii romani nu acorda prea multa importanta si continua sa o ignore. Inainte de intrarea in vigoare a legii liberei circulatii, toti cei care ieseau din tara aveau pe ultima pagina a pasaportului cateva aspecte printer care si cateva obligatii. In acest document, scria ca cetateanul roman care merge in strainatate are obligatia de a detine suma necesara acoperirii cheltuielilor de reintoarcere in Romania. Exista un acord la nivel european prin care cetatenii altui stat decedati pe teritoriul respectiv si unde nu exista posibilitatea acoperirii cheltuielilor de repatriere pot fi inmormantati pe teritoriul acelui stat. Problema este insa ca acea inmormantare se face cu o cheltuiala, suportata de primaria din localitatea unde a decedat acea persoana. In multe cazuri familiile celor decedati sunt in Romania si nu au posibilitatea de a achita aceste cheltuieli, desi exista o legea care priveste ajutoarele de urgenta. Aceste ajutoare ar trebui acordate de administratiile locale in vederea sprijinirii familiilor pentru repatriere, dar acest lucru nu se aplica.


Serviciu de preluare din zona cargo a aeroportului

Punem la dispozitie serviciul de preluare din zona cargo a aeroportului:

 • Bucuresti - Otopeni Henri Coanda
 • Bucuresti - Baneasa Aurel Vlaicu
 • Timisoara - Traian Vuia
 • Cluj-Napoca - Aeroportul International Someseni
 • Iasi – Aeroportul International Iasi
 • Sibiu - Aeroportul International Sibiu
 • Bacau - Aeroportul International Bacau
 • Targu Mures – Aeroportul Transilvania
 • Constanta - Aeroportul International Mihail Kogalniceanu
 • Oradea - Aeroportul International Oradea
 • Craiova - Aeroportul International Craiova
 • Satu Mare - Aeroportul Satu Mare
 • Suceava – Aeroportul Suceava Salcea
 • Baia Mare - Aeroportul International Baia Mare Tautii Magheraus

Apoi efectuam transferul persoanei decedate catre orice destinatie din Romania. Desfasuram aceasta activitate cu masini funerare omologate conforme cu prevederile legale in materie si punem la dispozitie personal calificat pentru manipularea sicriului de zinc atat la aeroport cat si la destinatie


Va stam la dispozitie non stop pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.